Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›
European Consumer Payment Report Danmark 2020

European Consumer Payment Report Danmark 2020

European Consumer Payment Report 2020 skitserer hvilken indflydelse Covid-19 har på danskerne og deres forbrugsvaner.

I vores undersøgelse ser vi, Covid-19-pandemien har sat mange husstande under pres, især er de sårbare grupper i samfundet. På den positive side understøtter danskernes generelt høje indkomster deres niveau af økonomisk selvtillid, hvilket sætter dem i en stærk position for fremtiden, sammenlignet med andre lande i Europa.

Hovedresultater fra rapporten

  1. Omkring hver femte dansker siger, at deres indkomst er faldet som et resultat af Covid-19. For at få økonomien til at hænge sammen, har mange børnefamilier lånt penge af venner og familie.
  2. 18% sparer mindre op nu end før pandemien, og mange har tendens til at fokusere på kortsigtede opsparinger snarere end langsigtede. Vi ser en stigning i antallet af der siger, at de et bekymret for deres evne til at spare op til en god pension.
  3. Seks ud af ti låner penge til at dække deres månedlige udgifter; og en ud af fem siger, at de låner penge, for at kunne betale deres regninger.

 

Download rapporten